Автор законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні: "До Нового року закон маємо прийняти"

2217 08.12 2015   12:07
Фото - bookmakersrating.ru

Коментар одного з авторів законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні, народного депутата України Віктора Романюка. На думку Романюка, прйняття законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні відбудеться вже до кінця року, а його розгляд відбудеться вже на цьому пленарному тижні.

– Чи маєте ви і ваш колега – співавтор законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні Геннадій Кривошея – постійний контакт з керівніцтвом Мінфіну, яке розробило власний законопроект про повернення бізнесу в легальне поле?

– Так, звичайно, але в нас є розбіжності з ними. Ми законопроект розробляли з моїм колегою з урахуванням світової практики.

Ті законопроекти, які внесло в свій час Міністерство фінансів, вони абсолютно не годяться під сьогоднішній день. Тобто вони не будуть працювати в умовах сучасної України. Тому ми розробили той законопроект, який буде дійсно ефективним, на базі якого можна буде працювати.

Той законопроект, який ми з Геннадієм Кривошеєю внесли, він весь має право на реалізацію, вважаємо його доволі актуальним для України.

– Коли буде його розгляд у Верховній Раді?

– На цьому пленарному тижні.

– Ваші прогнози позитивні щодо його прийняття?

– Так, позитивні, до Нового року маємо прийняти закон.

Популярные новости