Ігор Циганик: "З "Телетріумфом" особисто я закінчив назавжди!"

2236 04.12 2015   10:48

Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» перемогли у трьох спортивних номінацій премії «Телетріумф 2014-2015» з трьох можливих, що розчарувало ведучого «Профутболу» Ігоря Циганика.

«З «Телетріумфом» особисто я закінчив думаю назавжди! Дуже неприємно почувати себе масовкою. Тим більше, коли не вмієш програвати з дитинства! За шість років роботи «Профутбол» майже 250 разів вийшов в ефір. Крім того, наша команда зробила приблизно стільки ж спецвипусків під Лігу чемпіонів та Лігу Європи! Було більше тисячі трансляцій! За цей час ми всі дуже виросли, і найголовніше зберегли щирість у стосунках! Безмежно вдячний кожному з вас, за всі ці роки! Я Вас всіх дуже люблю! І це набагато важливіше за будь-які премії!!!», - написав Циганик на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, телевізійні експерти більшістю голосів визнали програму «Великий футбол. Бразилія 2014» кращою в номінації «Спортивна програма», а її автор і ведучий Олександр Денисов отримав нагороду в категорії «Ведучий, ведуча спортивних програм».

Популярные новости