Діти з Прикарпаття відвідають футбольний матч Україна – Словенія (+Фото)

1328 14.11 2015   09:48
Фото - Виктора Перегняка, FootBoom.com

Сьогодні на території спортивного комплексу НФК «Ураган» в м.Івано-Франківську відбулося вручення призів учасникам турніру на Кубок президента ФФУ, командам-переможцям міських змагань на призи клубу "Шкіряний м’яч" та вихованцям дитячої Академії НФК "Ураган".

Читайте также: Андрей Павелко рассказал о пользе антикоррупционного закона

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко та голова облдержадміністрації Олег Гончарук вручили квитки на футбольний матч «Україна – Словенія», вболівальницьку атрибутику із символікою збірної України з футболу та інші подарунки.

«Під час приїзду в область Президента України Петра Порошенка ми пообіцяли юним футболістам, що вони матимуть можливість підтримати нашу збірну на стадіоні у Львові і сьогодні я приїхав до Івано-Франківська виконати взяте на себе зобов’язання. Сподіваюся, що ви палко підтримаєте нашу збірну і ваші емоції передадуться гравцям», – розповів Андрій Павелко.

Своїми враженнями від спілкування з молодими спортсменами поділився очільник Прикарпаття.

«Те, що в Івано-Франківську побудований і функціонує такий прекрасний спортивний комплекс є не лише важливим практичним кроком у розвитку спортивної інфраструктури, ігрових видів спорту загалом, а й черговим прикладом соціальної відповідальності клубу «Ураган», його президента Олександра Бубена. Ми бачимо щирі усмішки на дитячих обличчях і це є найвищою нагородою за нашу роботу», – зазначив Олег Гончарук.

На закінчення урочистостей був створений "Дитячий фан-сектор Національної збірної команди України в м. Івано-Франківську" і проведена колективна фотосесія дитячих команд з президентом ФФУ Андрієм Павелком, керівниками НФК "Ураган" та обласної федерації футболу.

Читайте также: "Хет-трик" крокує Україною (+Фото)

Також Андрій Павелко зустрівся в офісі НФК "Ураган" з керівництвом клубу де ознайомився з історією та сьогоденням "ураганівців".

Популярные новости