Визначено переможця конкурсу від ФК "Карпати"

6712 30.10 2015   15:50
Автор: Footboom
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Футбольний клуб «Карпати» та FootBoom.com із кінця літа проводили конкурс серед читачів сайту. Учасникам було запропоновано вгадати результати трьох поєдинків команди Ігора Йовічевіча («Дніпро» - «Карпати», «Карпати» - «Зоря» та «Олександрія» - «Карпати»).

Зазначимо, що конкурс викликав великий інтерес, і в ньому прийняло участь 133 читача. Однак жодному прогнозисту не вдалося вгадати всі три результати. Каменем спотикання для всіх без винятку стала гостьова гра «Карпат» в Александрії, де «леви» поступились із рахунком 1:4!

Зате результат двох матчів - із «Дніпром» (0:2) та «Зорею» (1:1) – вгадали 14 учасників, перелік яких наводимо нижче:

1. Армандо Ху из Кака
2. krendel
3. torres
4. fanandre
5. VetalDN
6. Нанто
7. zhekabog
8. Швець Богдан
9. Ihor Malehus
10 Адмирал Ельсон
11. kichol
12. Aleksej 78
13. RiderLviv
14. marvi

Саме серед них і було проведене жеребкування. Переможця визначено за допомогою спеціалізованого сайту random.org (скрін додано). Перший щасливий номер дістався читачу із ніком RiderLviv, якого ми від усієї душі поздоровляємо із перемогою. Переможця чекає приз від ФК «Карпати» - футбольний м’яч із автографами гравців львівської команди.

Просимо читача RiderLviv вислати свої контактні дані (номер мобільного телефону та адресу найближчого відділення «Нової Пошти») на електронний mail: pr@footboom.com. Решті учасникiв дякуємо за активну позицію: залишайтесь із нами та слідкуйте за анонсами, нові конкурси і подарунки вже на горизонті.

Популярные новости