Віктор Вацко: "Сам уперше ці файєри побачив у студії і був шокований свастикою"

978 26.08 2015   19:43
Фото - 1927.kiev.ua

В минулі вихідні у футбольній телепередачі «Великий футбол» Олександр Денісов продемонстрував фаєри зі свастикою, які йому передав представник команди «Гірник-Спорт» Анатолій Янголь. За словами Янголя, ці атрибути були знайдені на фанатівському секторі «Динамо» після кубкового поєдинку «Гірник-Спорт» - «Динамо» (0:6).

Відомий український футбольний коментатор Віктор Вацко відповів у своїй веб-конференції на наступне цікаве запитання стосовно цієї резонансної події:

- Довіряєте Янголю? Впевнені, що ці, його «докази» - справжні? Не фейк? До речі, чому передав він «докази» на передачу, а не в ФФУ, в Комітети, які займаються розслідуваннями та винесенням покарань?

- У цьому світі людей, яким я абсолютно довіряю, можна перелічити на пальцях однієї руки. Знаю Толю здавна. Не думаю, що він здатен настільки опуститися, щоб аж створювати такі фейки. З іншого боку, погоджуюсь із Вами стосовно того, що всі ці речі необхідно було правильно оформити у відповідних інстанціях. Я у цій історії знаю не більше, ніж наші глядачі. Сам уперше ці файєри побачив у студії і був шокований свастикою. Для мене не суть важливо, чи були це фани Динамо, чи Шахтаря, чи Карпат, чи Гірника. Перед законом усі рівні!

Популярные новости