Відкрито перший інфо-центр "Parimatch.ua" – простір для спортивних фанатів! (+Фото)

5877 21.07 2015   13:29

18 липня у Києві відбулося відкриття унікального за своїм форматом соціального спортивно-інформаційного центру «Parimatch.ua».

Перший захід в рамках проекту пройшов у теплій дружній атмосфері. Під час події спортивні журналісти, а також «зіркові» гості разом спостерігали за матчами першого туру «Ліги Парі-Матч» (Олімпік - Чорноморець, Металіст – Карпати та Ворскла - Волинь) та мали можливість обговорити іх.

Серед «зіркових» гостей в цей вечір були присутні відомий український футболіст, багаторазовий чемпіон України Владислав Ващук, футбольний тренер, в минулому, видатний футболіст Юрій Бакалов, дворазовий чемпіон NBA, тренер Національної збірної з баскетболу Станіслав Медведенко, чемпіон України з баскетболу Андрій Лебедєв.

У всіх знавців футболу була можливість отримати призи – абонементи на всі домашні матчі ФК «Дінамо» на цей сезон, а також приємні подарунки від ТОВ «ПАРІ-МАТЧ».

Інфо-центри «Parimatch.ua» – мережа соціальних спортивно-інформаційних центрів, створених за ініціативи ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» з метою підтримки та розвитку вітчизняного спорту, популяризації здорового способу життя, фізичного розвитку молоді країни, протидії договірним матчам та сприяння легалізації букмекерства в Україні.

Мета проекту – створити платформу для спілкування, роботи, обміну досвідом та думками між спортивними експертами, представниками ЗМІ та вболівальниками.

Це перший коворкінг для спортивних ЗМІ, де створені всі умови для комфортної роботи. Не відриваючись від перегляду топових спортивних подій та спілкування з колегами, журналісти зможуть готувати редакційні матеріали. В той же час, в рамках проекту у вболівальників буде можливість ознайомитись з різними видами спорту та їх правилами гри, з історією букмекерства в Україні та світі, а також відвідати майстер-класи та тренінги зі спортивного прогнозування від провідних українських та світових експертів галузі. У центрі спортивної аналітики усі бажаючі зможуть відчути себе спортивними стратегами та навчитись розраховувати результати матчів в ігровій формі.

«Сьогодні відбулася важлива подія для нашої компанії та для всіх небайдужих до українського спорту людей – ми відкрили перший соціальний інфо-центр «Parimatch.ua». Скоро такий же центр з'явиться і в Одесі. Як всім вже відомо, ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» стало титульним спонсором елітного українського дивізіону. І сьогодні ми зробили черговий крок у напрямку розвитку українського спорту. Ми робимо спорт ближче», – відмітив директор зі зв'язків з громадськістю ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» Вадим Місюра.

В рамках діяльності спортивно-інформаційних центрів «Parimatch.ua» плануються зустрічі з відомими спортсменами, тренерами, експертами спортивної журналістики, а також перегляд топових спортивних подій, і, насамперед, матчі Чемпіонату України з футболу – «Ліги Парі-Матч».

Двері першого спортивно-інформаційного центру «Parimatch.ua» відкриті для всіх бажаючих з 12:00 – 22:00. Адреса центру: м.Київ, вул.Червоноармійська, 5 («Арена -сіті»).

Чекаємо Вас на наших заходах!

Довідка

Компанія ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» створена в 1995 році в Києві. Протягом 14 років успішної діяльності компанія йшла завжди поруч з українським спортом, підтримуючи та розвиваючи масові спортивні заходи, сприяючи прогресу талановитих спортсменів. З 2009-го року, в зв’язку зі змінами у законодавстві, ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» завершила свою бізнес-діяльність в Україні, але не зупинилась на шляху розвитку українського спорту.

На сьогоднішній день ключове завдання ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» – підготовка легального та правомірного поля діяльності для букмекерських контор України, законотворча робота в рамках підготовки закону про легалізацію букмекерства, що дозволить отримати ще більше можливостей для продовження меценатської діяльності та розвитку українського спорту в майбутньому.

Безумовно, одним з головних пріоритетів ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» вбачає боротьбу з договірними матчами, грою на тоталізаторі серед спортсменів, в рамках якої має бажання налагоджувати співробітництво зі всіма зацікавленими структурами.

Источник: Пресс-релиз footballua.tv
Популярные новости