Виктор Вацко: "Чигринский был интересен "Днепру"

1668 09.01 2015   20:45
Автор: Footboom
Фото - 1927.kiev.ua

Известный телекомментатор Виктор Вацко на своей конференции на сайте matchday.ua высказал свое мнение относительно происходящего на данный момент на украинском трансферном рынке.

О Балажице: «Поки що у процесі пошуку нового клубу. Думаю, що процес цей не буде тривалим, враховуючи футбол, який Грегор демонстрував у Карпатах в останні півтора сезону».

О Хавьере: «Враховуючи інформацію про суттєве скорочення бюджету «Металіста» та серйозні борги, що стосуються підйомних та бонусів, перед гравцями, я б не дуже розраховував на те, що Хав'єр продовжить кар'єру у «Металісті». Хіба що буде жевріти надія на те, що перед ним усі заборогованості клуб закриє».

О Зеневе: «Наскільки я розумію, Сергій, віддавши багато років Львову, хотів змінити обстановку. Він завжди дивився у бік Європи. Думаю, і надалі прагнутиме продовжити кар'єру в одній із країн Євросоюзу. Я був би дуже радий, якби Зеньов знову одягнув футболку «Карпат» - він став би посиленням для цієї команди. Але, скажу чесно, не вірю у такий перебіг подій».

О трансферных планах «Днепра»: «Тарас Михалик у трансферні плани «Дніпра», наскільки мені відомо, не входив. Що стосується Діми Чигринського, то «Дніпру» він був цікавий. Але на даний момент ситуація така, що у «Дніпрі» його не буде. Підкреслю словосполучення "НА ДАНИЙ МОМЕНТ".

Популярные новости