Людмила Пекур: "Хочемо довести країні, що гідні вийти на чемпіонат світу"

1683 13.06 2014   14:45
Фото - ffu.org.ua

Півзахисник жіночої національної збірної команди України Людмила Пекур напередодні двох домашніх відбіркових матчів ЧС-2015 із командами Чорногорії та Англії зазначила, що збірна віддасть усі сили на полі «Арена Львів» у Львові, щоб порадувати перемогами українських вболівальників.

- Що скажете про майбутніх суперників збірної України у кваліфікації ЧС-2015 - командах Чорногорії та Англії?

- Про Англію я нічого не можу сказати, оскільки я пропускала виїзний матч. А щодо Чорногорії... Ми налаштовуємося на перемогу в будь-якому матчі. Зараз втрачати очки ні в якому разі не можна.

- Чи не боїтеся недооцінки команди Чорногорії, яка на даний момент займає останнє місце в групі?

- Це нічого не значить. Можна недооцінити суперника і отримати від нього гол у свої ворота. Ні в якому разі не можна розслаблятися, тим більше - на такому високому рівні, як національна збірна.

- Які цілі стоять перед командою на два найближчих відбіркових матчі ЧС-2015?

- Будемо грати тільки на перемогу. Віддамо всі сили на полі в обох матчах. Ми будемо проводити матчі у рідних стінах. Впевнена, що на поєдинках у Львові буде багато вболівальників, тому ми не маємо права погано зіграти.

- У нинішньому відбірковому циклі збірна України ще не проводила домашніх матчів. Що для Вас означає - захищати кольори національної команди, до того ж, при українських вболівальниках?

- Останні домашні матчі збірної у нас були в Чернігові. У збірній України - чимало місцевих гравців, тому на матчах нас часто підтримували і рідні, і друзі. Тому намагаємося в таких іграх демонструвати свої найкращі якості. Нам без різниці, де грати домашні поєдинки. Ми хочемо довести країні, що гідні вийти на чемпіонат світу. Що стосується мене, я вже протягом 17-ти років захищаю кольори збірної України. Для мене це велика честь!

Популярные новости