Українські тренери "PRO" - дипломи отримають в Туреччині

1285 13.02 2014   08:40

З 2 по 9 лютого, українські тренери, що зараз проходять навчання за програмою «PRO»-диплом УЄФА, провели останню сесію. Цього разу група вирушила на заняття до Туреччини. Нагадаємо, що раніше, ці ж тренери проходили навчання у швейцарському Ньоні.

У Белеці, окрім української делегації, в цей час також знаходилась група російських тренерів, що проходять аналогічний навчальний курс, та відразу декілька українських та російських клубів, що в цей час проводять тренувальні збори в Туреччині. Завдяки цьому вдалось урізноманітнити процес навчання − наша делегація відвідала тренування таких клубів як «Волга» (Нижній Новгород), «Таврія» (Сімферополь), «Металург» (Донецьк), а також продивилась декілька матчів з подальшим їх аналізом в групі на задані теми. Крім того, всі тренери мали індивідуальне стажування в клубах, що знаходились на зборах.

Особливістю даного стажування було те, що тренери, які вже отримали всі необхідні теоретичні знання в Україні, повинні були продемонструвати на практиці свої вміння та скласти невеликий іспит − провести практичне заняття для футболістів. Слід відзначити, що всі тренери чудово справились з цим завданням.

На 10-12 березня у групи заплановане складання іспиту та захист дипломів.

Источник: ФФУ
Популярные новости