Сергій Нагорняк: "Мілевський буде в "Динамо" до кінця свого контракту"

1580 10.02 2013   08:38

Сергій Нагорняк, екс-гравець національної збірної України, футбольний експерт:

- Особливих трансферних несподіванок не було. Про придбання Безуса та Селіна київським «Динамо» вже давно говорили, тому ці трансфери були очікуваними. Несподіваним можна назвати хіба що придбання «Шахтарем» Тайсона. Думав, що бразилець обере «Челсі». Також не розумію, чому Віл­ліан пішов в «Анжи». Гроші творять дива. Може, ще Мілевського кудись продадуть, хоча сумніваюся. Багато писали про його ймовірний трансфер у турецькі й англійські клуби.

Мені здається, це були вигадки агентів футболіста. Взагалі, вважаю, що Артем міг би «Динамо» допомогти, але не може знайти спільної мови з Блохіним. Гадаю, Мілевський буде в «Динамо» до кінця свого контракту, тобто ще півроку. А потім, якщо «Динамо» не захоче продовжити з ним співпрацю, то він піде безкоштовно в інший клуб. Традиційно, українці не переходять у клуби з провідних чемпіонатів. Гравці високого рівня не хочуть туди їхати.

Колись була інша ситуація. Варто згадати хоча б таких футболістів, як Шевченко, Ребров, Лужний, Тимощук. А тепер хороші виконавці мають прекрасні умови, тому й не хочуть нікуди їхати. Зрештою, у нас не так багато висококласних гравців: Коноплянка, Ярмоленко, Ракицький… Вони можуть мати запрошення. Не думаю, що якісь провідні клуби цікавляться іншими нашими футболістами. В Україні, як і в Росії, футбольний ринок є дуже роздутий, оскільки маємо ліміт на легіонерів. Ціни на вітчизняних виконавців через це дуже завищено.

Источник: gazeta.lviv.ua
Популярные новости