Анатолій Куцев: "Поєдинок проти Англії буде надзвичайно важливим"

1315 06.05 2014   12:12
Фото - ffu.org.ua

8 травня національна жіноча збірна України на виїзді проведе черговий матч кваліфікації ЧС-2015. Суперником стане збірна Англії, яка зараз є лідером у 6-й відбірковій групі.

До Туманного Альбіону українська команда відправиться у вівторок, 6 травня. А за день до відльоту збірна провела останнє тренування на полі НТК ім. В. Баннікова. Перед цим заняттям прес-служба ФФУ поспілкувалась із головним тренером національної жіночої збірної України Анатолієм Куцевим.

- Анатоліє Миколайовичу, чи всі футболістки прибули до табору національної збірної здоровими?

- На превеликий жаль, травмувалася одна з наших лідерів, півзахисник Людмила Пекур. Також не на повну силу тренуються Алла Лішафай і Ольга Бойченко. Але їхній стан повинен нормалізуватися до поєдинку з англійками. Всі інші дівчата здорові і рвуться у бій.

- Англійська команда забила в цьому відборі вже 29 голів. Який стан справ у нашій воротарській ланці?

- В останніх матчах за свої клуби ані Ірина Зварич, ані Катерина Самсон не грали. Практику мала лише Ірина Саніна. Звичайно, ми сподіваємось на досвід і професіоналізм Ірини Зварич.

- Чи можна назвати майбутній поєдинок проти збірної Англії ключовим для нашої команди?

- Я б так не казав. Після цієї гри у нас буде ще 6 матчів, і в них ми намагатимемося взяти максимум очок. Цей поєдинок можна назвати надзвичайно важливим, але не більше. Не треба забувати і про збірні Уельсу та Білорусі, які також боротимуться за путівку на чемпіонат світу.

- Чи є у вас якась інформація про майбутнього суперника?

- Так, я маю записи всіх поєдинків збірної Англії. Це дуже збалансована, гостроатакувальна команда. Доказом цього є різниця забитих і пропущених м’ячів у відборі. Звичайно, англійська команда виглядає фаворитом, але складати зброю ми не збираємось.

Популярные новости