Анатолій Коньков відвідав футбольний центр "Барса" (+фото)

2906 05.06 2013   11:55
Фото - Виктор Перегняк, FootBoom.com

Сьогодні, 4 червня Президент ФФУ Анатолій Коньков з робочим візитом відвідав футбольний центр «Барса» на Сумщині. Головні завдання, які стоять перед спортивною школою − це залучення дітей і підлітків до футболу, сприяння зростанню їх футбольної майстерності, виявлення найталановитіших спортсменів, а також підвищення кваліфікації.

Захід, на якому був присутній Анатолій Коньков, відвідав Президент України Віктор Янукович, оскільки проект реалізується в рамках соціальних ініціатив голови держави «Діти - майбутнє України».

Директор Центру Анатолій Твердоус розповів, що планується побудова цілісної системи дитячо-юнацького футболу, створення сучасної спортивної інфраструктури, підвищення кваліфікації тренерів, впровадження сучасних методик тренування, популяризацію футболу.

Анатолій Коньков відзначив, що відкриття таких спортивних шкіл є невід’ємною частиною розвитку української молоді та спорту в цілому:

- Це перший проект такого рівня в Україні. Я щиро сподіваюся, що найближчим часом ми почнемо відкривати подібні заклади в кожному регіоні держави.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости