Польскі ЗМІ: "Найкращий – Куба, найгірший – Васілевскі"

1306 23.03 2013   09:22

Пропонуємо до вашої уваги оцінки гравців збірної Польщі від популярного ресурсу sport.pl. За шкалою оцінювання найвища оцінка – 6, найнижча – 1.

Артур Боруц

Оцінка: 3

У першому таймі українці пробили по воротах чотири рази і забили три голи. Попри це наш воротар багато роботи не мав. По перерві довелося працювати більше, що переросло у ряд сейвів.

Лукаш Піщек

Оцінка: 3

Забив гол і взагалі його фланг був тією зоною, куди не дуже пхалися українці. Коли ж Україна забивала третій гол, Лукаш спізнився, але він вимушено прикривав позицію Василевскі.

Каміл Глік

Оцінка: 2

Стоппер з зростом 190 сантиметрів не має права програвати повітряну боротьбу суперникам у власному штрафному. А він програвав. І Польща пропускала голи.

п
Марцін Васілевскі

Оцінка: 1

З перших хвилин стало зрозуміло, що він не грає в клубі. Не зміг завадити супернику забивати голи персонально або взагалі не перебував в епіцентрі подій. М’ячі виносив нервово – просто у ноги супернику або туди, де взагалі нікого не було. Найгірший матч Марціна у збірній за останні роки.

Себастьян Бьоніш

Оцінка: 2

Два голи Польща пропустила через те, що Бьоніша переграли способом, який дуже популярний у дворовому футболі. Що до того, що він підключався до атаки, намагався навішувати і прострілювати? У першому таймі міг забити гол, але з кількох метрів влучив в воротаря.

Якуб Блащиковскі

Оцінка: 4

Кращий у складі польської команди, і не тільки тому, що віддав гольову передачу. Він був чи не єдиним, у кого українці не могли забрати м'яча. Коли близько 20-ої хвилини поляки почали грати так само агресивно, як суперники, Куба тримав ритм аж до кінця матчу.

Даніель Лукасік

Оцінка: 2

Гостра гра, яка іноді зупиняла атаки суперників. Цього, на жаль, не достатньо для «Кадри». Погано вибив м'яча, коли Україна забивала другий гол. Лише один, до того ж невдалий, навіс в штрафний суперника у першому таймі. Пізніше й цього не було – намагався грати не в перед, а в сторону.

Радослав Маєвські

Оцінка: 2

Відрізнявся тим, що віддав кілька точних передач на голову партнерів. Поза тим більшість його подач були недосконалими. Грав нервово. Пішов з поля на 59-ій хвилині, але було таке враження, що його на полі не було вже з початку другого тайму.

Грегож Крихов’як

Оцінка: 2

Окрім результату, поляки програли середину поля. Півзахисник «Реймса» перетримував м’яча, часом просто віддавав його суперникам. Взагалі не мав ніякого контролю над грою.

Maцей Рибусь

Оцінка: 2

Замінений у перерві. До цього кілька разів влітав до штрафного українців, змушував панікувати їхніх захисників. Але більше нічого не зробив.

а

Роберт Левандовські

Оцінка: 2

У «Боруссії» забиває гол за голом, а от в збірній йому постійно чогось бракує. Заважає культура пасу від партнерів і оборона суперників. Коли ж таки отримує хороший момент – хибить. Міг забити після пасу від Обраньяка, але влучив в кіпера.

Якуб Косецкі

Оцінка: 2

Замінив Рибуся. Заміни не було.

у

у

Людовік Обраньяк

Оцінка: 2

Мав чудовий шанс, щоб забити, але підійшов занадто близько до воротаря. Окрім цього більше нічим не запам’ятався.

к

к

Лукаш Теодорчик

Оцінка: не награв на оцінку.

Популярные новости