Сергій Ребров: "Зараз навіть не всі розуміють, що ми зробили за такий короткий період"

698 27.03 2024   00:32
УАФ

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував результат стикового матчу проти збірної Ісландії, в якому українц перемогли з рахунком 2:1 і вийшли до фінальної частини Євро-2024.

"Ви бачили, що дуже важко бути на лавці, хлопцям я дуже вдячний, вони зробили дуже велика свято для всієї країни. В такий важкий час це дуже важливо.

Матч був дуже складний, думаю, зараз навіть не всі розуміють, що ми зробили за такий короткий період. Всі команди, які потрапии до цієї стадії – вони всі дуже сильні, навантаження психологічне на гравців дуже серйозне. В першому матчі з Боснією ми взагалі не показали свого потенціалу, сьогодні гравці були більш сконцентровані на результаті.

Яка з двох ігор була складнішою? Вони обидві були дуже складні, це були дуже різні суперники, ми грали по-різному. Я вдячний хлопцям, що сьогодні ми не тягнули до останньої хвилини. А гол Циганкова однозначно допоміг команді, ми створювали моменти, ми розуміли, як вскривати цю оборону, але якщо вся команда стоїть позаду, це дуже важко робити. І я дуже вдячний уболівальникам, що після пропущеного нами голу вони вірили в перемогу і продовжували нас підтримувати.

Наша група на Євро? Дайте спочатку переварити це, а потім будемо думати про групу", - сказав Ребров у коментарі в прямому ефірі.

 Читайте также: Отбор к Евро-2024. Украина – Исландия 2:1. Видеообзор матча

Популярные новости