Георгій Судаков: "Валідольну проблему будемо виправляти вже на Євро"

374 27.03 2024   00:14
"Шахтар"

Півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував результат стикового матчу проти збірної Ісландії, в якому українц перемогли з рахунком 2:1 і вийшли до фінальної частини Євро-2024.

"Звичайно, неймовірна перемога, історична, ми вийшли на Євро. Я вже всі емоції витратив на поле, зараз втомлений, вже навіть емоцій немає, можу лише привітати уболівальників та всю Україну з такою неймовірною перемогою.

Валідольна друга гра? Ні, це не традиція, ми розуміємо цю проблему і будемо вже на Євро виправляти цю ситуацію. Яка з двох ігро була важча? Важко сказати, обидві були складні, але сьогодні десь було легше, адже грали при своїх уболівальниках. Це реально жене вперед.

До першого нашого голу було важко створювати моменти, хоча почали вже непогано, але після того, як пропустили, потрібно було переналаштовуватися на атакувальну гру. У перерві Ребров сказав більш агресивно грати попереду, ми стали це робити, дещо вище піднялися, зокрема я, Маліновський. Взагалі, ми готувалися до такої важкої гри, знали, що Ісландія – сильна команда, отже я не був здивований цим", - сказав Георгій у післяматчевому коментарі в прямому ефірі.

 Читайте также: Отбор к Евро-2024. Украина – Исландия 2:1. Видеообзор матча

Популярные новости