Олександр Караваєв: "У збірній збираються найкращі, і всі між собою конкурують"

289 15.03 2024   11:45
Оф.сайт ФК "Динамо"

Захисник збірної України Олександр Караваєв розповів про початок підготовки до березневих поєдинків.

Учора синьо-жовті подолали довгу дорогу з України до Марбельї, а також провели відновлювальне тренування. Своїми враженнями від початку підготовчого процесу поділився Олександр Караваєв.

"22 години в дорозі? Ми так завжди їдемо кудись, уже звикли. Сідаєш у потяг, три—чотири години спілкуєшся, щось поїси, потім лягаєш спати. О 4-й ранку встаєш, перевіряють паспорти, потім знову лягаєш на годинку. Потім автобус, літак, знову автобус — як завжди все.

Після дороги не рекомендовано лягати в ліжко, щоб відпочивати. Треба обов’язково після такої виснажливої дороги зробити пробіжку, квадрати, тобто фізичні вправи. Годинку попрацювали, і можна відновлюватися.

Я вже більше восьми років повторюю, що коли приїжджаєш до збірної, то тут дуже гарна, весела й позитивна атмосфера, тому що в нас одна сім’я. Завжди чекаємо на збір як у плані спорту й досягнення успіху, так і в плані спілкування з хлопцями, яких давно не бачили, зазвичай тих, які грають за кордоном. Їх наразі немає в розташуванні, але вони скоро приїдуть, і емоцій стане ще більше.

Звичайно, усі хочуть грати. Тут збираються найкращі, і всі між собою конкурують", — розповів Олександр Караваєв.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Читай також: Боснійський колега Андрія Шевченка: "Шанс є. На гру з Україною вийдемо з холодною головою"
Источник: УАФ
Популярные новости