Артем Федецький: "Ордеця потрібно забути назавжди, його виклик зруйнує атмосферу в збірній"

457 20.02 2024   12:45
Денис Руденко, FootBoom

Колишній гравець збірної України Артем Федецький поділився думками про захисника Івана Ордеця, який на правах оренди з московського Динамо виступає у Бохумі, та чи варто його викликати до національної команди.

– Чи потрібно повертати Ордеця у збірну України?

- Стабільний гравець Бохума, обіграв Баварію? І шо з того? Тут потрібно говорити не про футбольні якості, а про людські. Ордеця потрібно забути назавжди. Хай обігрує хоч збірну світу, нам не потрібно про нього згадувати. 

Його виклик зруйнує атмосферу у збірній. Я думаю, Ребров це сам прекрасно розуміє. Ордеця не потрібно навіть згадувати. Він з Волновахи, яку росіяни знищили, а його контракт і досі належить московському Динамо і свою позицію щодо війни він чітко не висловив. Таких людей варто забути. Нехай собі живе своїм життям, яке його влаштовує. Він точно не потрібен Україні, - сказав Федецький для Sport-expres.

Нагадаємо, Ордець перейшов до "Бохума" після того, як скористався правилом ФІФА і призупинив контракт з московським "Динамо". Він не грав за російський клуб після початку повномасштабної агресії, але досі знаходиться на контракті в "Динамо". Угода діє до 2024 року.

В активі 30-річного Ордеця 12 матчів за збірну України та 1 забитий гол.

 

Читай також: Йожеф Сабо: "У жодному разі не потрібно повертати Ордеця в збірну України"

Популярные новости