Журналіст: "Степаненко сам запропонував Реброву не вносити його до заявки на гру проти Мальти"

489 19.10 2023   18:26
Шахтер

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко сам запропонував тренерському штабу команди не вносити його до заявки на матч кваліфікації Євро-2024 проти Мальти (3:1), повідомив журналіст та коментатор Віктор Вацко.

"Ситуація зі Степаненком заслуговує на те, щоб її виділити. Сергій Ребров сказав Тарасу, що в цьому матчі він на нього не розраховує. Степаненко підвис на жовтих картках, і якби одержав жовту з Мальтою, пропускав би фінал групи проти Італії. Тому логічність та виваженість цього рішення тренерського штабу не викликає у мене жодних питань.

У свою чергу Тарас запропонував тренерському штабу не вносити його до заявки на матч, а внести гравців, які раніше не потрапляли в заявку, але працювали у тренувальному процесі на рівні з усіма. Таким чином, той самий Назарій Русин вперше потрапляючи до заявки на матч збірної, отримував можливість дебютувати за національну збірну України.

Можливість почесну та важливу для будь-якого футболіста. Якби результат на полі в матчі з Мальтою дозволяв, ймовірно, цю можливість Русин отримав би", - сказав Вацко в ефірі програми "Вацко Live".

Читайте также: Отбор к Евро-2024. Мальта – Украина 1:3. Видеообзор матча  

Популярні новини