Новости из лагеря сборной Украины: послематчевые тренировки и долгая дорога в словацкую Трнаву

17.06 2023   22:05
УАФ

Післяматчевий день синьо-жовті традиційно розпочали у двох групах. Гравці, які вийшли на матч із Північною Македонією в стартовому складі, а також Ванат і Конопля, що ввійшли у гру по перерві, з 11-ї ранку працювали в тренажерному залі, а решта виконавців провела тренування на газоні футбольного клубу "Македонія".

Заняття на полі розпочалося з двох кіл пробіжки, після чого футболісти відпрацювали пасінг у квадратах. Головним завданням цього тренування була підтримка ігрового тонусу виконавців, які поки що не брали участі в червневих поєдинках збірної або провели на полі мало ігрового часу. Основна частина заняття минула в ігрових серіях із тактичними завданнями.

Тим часом у фітнес-залі готелю Aleksandar Palace 13 гравців виконали комплекс вправ на відновлення м’язів, після чого попрацювали з гантелями та штангою під пильним наглядом тренера з фізпідготовки Хав’єра Луруеньї Лобо. Силову роботу футболісти виконували з очевидною насолодою та знанням справи: функціональний розвиток специфічної групи м’язів нині є невід’ємним елементом підготовки гравця.

Після обіду національна команда вирушила до аеропорту, звідки вилетіла до Братислави. Зі столиці Словаччини синьо-жовті подолають ще близько 60 км до Трнави, де й розташуються в готелі Holliday Inn.

Завтра збірна України проведе передматчеве тренування на полі стадіону Антона Малатинського (початок — о 19.00, перші 15 хвилин будуть відкритими для медіа). За півгодини до початку заняття розпочнеться прес-конференція головного тренера національної команди Сергія Реброва та одного з гравців синьо-жовтих.

Читайте также: Виктор Цыганков – лучший игрок матча Северная Македония – Украина по версии WhoScored

Склад національної збірної України

Воротарі: Георгій Бущан ("Динамо" Київ), Анатолій Трубін ("Шахтар" Донецьк), Андрій Лунін ("Реал" Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва — "Шахтар" Донецьк), Олександр Тимчик ("Динамо" Київ), Олександр Сваток (СК "Дніпро-1" Дніпро), Віталій Миколенко ("Евертон" Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний ("Борнмут", Англія), Едуард Соболь ("Страсбур", Франція), Сергій Кривцов ("Інтер" Маямі, США).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков (усі — "Шахтар" Донецьк), Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський (обидва — "Динамо" Київ), Андрій Ярмоленко ("Аль-Айн", ОАЕ), Руслан Маліновський ("Олімпік" Марсель, Франція), Віктор Циганков ("Жирона", Іспанія), Михайло Мудрик ("Челсі" Лондон, Англія), Данило Ігнатенко ("Бордо", Франція), Владислав Кочергін ("Ракув" Ченстохова, Польща).

Нападники: Артем Довбик (СК "Дніпро-1" Дніпро), Владислав Ванат ("Динамо" Київ), Назарій Русин ("Зоря" Луганськ).

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Notícias em destaque