Андрій Пятов не увійде до тренерського штабу Реброва в збірній України

695 25.05 2023   12:07
УАФ

Голкіпер "Шахтаря" Андрій Пятов не буде тренером воротарів збірної України у штабі Сергія Реброва, повідомляє "Центр новин".

Перше – це контракт Пятова в "Шахтарі", він діє до 30 червня. Друге, при великому бажанні тренувати збірну, в Пятова немає тренерської ліцензії. Він тільки розпочинає навчання. Скоріш за все Пятов продовжить контракт з "Шахтарем". І гратиме ще рік або два, – повідомило джерело у збірній України.

Нагадаємо, що контракт 38-річного Пятова із "гірниками" закінчується 30 червня. Цього сезону він зіграв лише в одному матчі – 2:0 з "Вересом" у листопаді минулого року.

Раніше стало відомо, що Реброва буде призначено головним тренером збірної України найближчим часом. Йому допомагатимуть Вісенте Гомес (старший асистент), а також Альберто Босх і Гліб Платов (асистенти).

Читай також: Пятов може стати тренером воротарів у штабі Реброва в збірній України

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Шахтар" - "Дніпро-1", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря".

Популярные новости