Сергій Вакуленко: «Мудрик тренується п'ять годин на день, ходить лише до зали та на поле»

466 20.09 2022   17:39
Фото - Денис Руденко, Footboom

Захисник вірменського "Пюніка" Сергій Вакуленко в інтерв'ю FanDay згадав, як грав разом із Русланом Малиновським та Михайлом Мудриком – зірками збірної України:

– Ви грали з багатьма футболістами "Шахтаря". Кого можете виділити одного і, згадуючи ті роки, точно сказати, що він досягне успіху?
– Виділю Малиновського. Ми з ним були в академії "Шахтаря", але його прибрали після 11 класу, не повірили. Не взяли ні до дубля, ні до "Шахтаря-3". Його нікуди не взяли! Він поїхав та грав у Житомирі на область чи місто. Потім за рік попросився на перегляд і так повернувся. Тоді ніхто не сподівався, що він буде на такому рівні. Були футболісти, які вважалися топами, а згодом вони й однієї гри в УПЛ не зіграли. З Мудриком грав у київському "Арсеналі". У нього дуже велике майбутнє. Він тренується п'ять годин на день, я сам бачив. Усі поїхали додому, потемніло, а він ще полем бігає чи в залі. Плюс він талановитий, у нього від природи футбольні якості такі, що навіть не натренуєш. Ці якості дозволять йому грати у "Шахтарі", а потім у будь-якому європейському клубі. Болбата прибирали після Академії, вважали маленьким і щупленьким. Пішов десь пограв і потім повернувся з Малиновським. Їх узяли. Були у "Шахтарі-3", у дублі. Малиновський потім у "Зорі", Бельгії, Італії розкрився. Болбат у "Колосі" добре грає, мав шанс у Жупілер-Лізі.

Читайте также: Три топові європейські команди намагатимуться підписати Мудрика взимку

– Порушували режим у "Шахтарі"? З Малиновським?
– Бували історії, в Донецьку на базі, втікали до дівчат, на дискотеки. Потім на базу вночі поверталися через вікно. Це не один футболіст був, з багатьма – із Малиновським на дискотеки ходили, ми з ним добре дружили. Усі звичайні люди. Це в усіх було, але, може, тільки у Михайла Мудрика не було. Він взагалі нікуди не ходить, лише до зали та на поле.

Читайте также: Перший після Шевченко – унікальне досягнення Мудрика у Лізі чемпіонів

Источник: fanday.net
Популярні новини