Віктор Вацко: "У Маркевича колосальний досвід роботи, в тому числі в збірній України, а у Реброва - контракт"

1809 02.08 2021   12:16

Експерт програми "Великий футбол" Віктор Вацко поділився думкою щодо заяви Андрія Шевченка про припинення роботи в збірній України.

- Збірна України на чолі з Шевченком стартувала у кваліфікації на Чемпіонат світу. Зараз приходить новий тренер в збірну України. Закінчує кваліфікацію успішно. Всі йому плескають. Наш герой, лідер нації, ти нас ведеш. Провал, фіаско – так винен не я, там Шевченко був три гри.

Я думаю, що Мирон Маркевич – це кандидатура, яка недаремно зараз на слуху, тому що робота тренера національної збірної – це не робота з дня на день та 24/7, це робота психолога, менеджера та організатора. У Маркевича досвід колосальний різної роботи, в тому числі роботи у національній збірній України, яка була успішною. Так, нетривалою через всім відомі обставини, конфліктну ситуацію з тодішнім керівництвом ФФУ. Досвіду йому не займати. В нього прекрасне чуття на футболістів, вміння оцінити стан, потенціал та організувати роботу. У Реброва контракт до червня 2025 року і я підозрюю, що там відступні повинні бути дуже й дуже серйозні, якщо УАФ потягне ці відступні – Ребров звичайно дуже хороша кандидатура, - зазначив Вацко.

Читайте также: Олександр Денисов: "Дев'ятого серпня виконком УАФ повинен призначити нового головного тренера збірної України"

Популярные новости