Руслан Ротань: "Наприкінці матчу з Фінляндією був момент, коли серце тьохнуло"

1075 28.03 2021   14:55
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Напередодні поєдинку національних команд України й Фінляндії у кваліфікації ЧС-2022 головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань у коментарі пресслужбі УАФ пригадав попередні зустрічі із цим суперником.

- Важка перемога. Ми не могли забити. Фінляндія — непоступливий суперник, добре готовий фізично. Фіни грали довгими передачами. У нас не виходило розкрити їхню оборону, до того ж опоненти огризалися.

Десь у середині першого тайму ми досягли успіху, забили м'яч. У принципі, могли перемогти і з більшим рахунком, ніж 1:0. Але наприкінці гри був момент, коли фінський нападник вийшов сам на сам із голкіпером і спробував його перекинути. Тоді, звісно, серце тьохнуло. Відклався в голові цей епізод.

Тоді від нас усі чекали перемоги. Ми самі себе на це налаштовували й у підсумку здобули звитягу, — згадав Руслан Ротань.

Сьогодні, 28 березня, збірна України проведе домашній матч відбору на мундіаль проти Суомі. Раніше синьо-жовті зустрічалися з командою Фінляндії двічі — здобули дві перемоги у відборі ЧС-2018 (1:0, 2:1).

Читайте также: Украина - Финляндия. Анонс и прогноз матча

Популярные новости