Артем Федецький: "Штаб-квартира УЄФА де знаходиться? У Швейцарії, так? Не потрібно бути Шерлоком Холмсом, щоб зрозуміти, звідки ростуть ноги"

1388 26.11 2020   13:29
Фото - Денис Руденко, Footboom

Ексгравець збірної України Артем Федецький в коментарі телеканалу "Футбол 1" висловив думку щодо рішення УЄФА, який присудив технічну поразку збірній України (0:3) в матчі Ліги Націй зі Швейцарією.

- Насправді, я шокований таким рішенням. Нагадує якісь 90-ті. Просто прибрали збірну України з квартету найсильніших збірних. Тим більше ми пам'ятаємо висловлювання Андрія Шевченка, що у збірної є достатня кількість футболістів. Це рішення - це залаштункові ігри. Мені цікаво, як би вирішувалася доля матчу, якби грала збірна Іспанії або Німеччини. І яке рішення вони б прийняли. Потрібно однозначно подавати апеляцію. Матч повинен бути зіграний, все повинно вирішувати за спортивним принципом.

Штаб-квартира УЄФА де знаходиться? У Швейцарії, так? Ось тому такі рішення і приймаються, все сходиться. Не потрібно бути Шерлоком Холмсом чи доктором Ватсоном, щоб зрозуміти, звідки ростуть ноги. Прийняли вигідне для Швейцарії рішення. Я впевнений, що вони нашу збірну не обіграли б. Наша команда зараз входить в топ-когорту найсильніших збірних світу. Тому вони вирішили зайвий раз не ризикувати і скористатися нехорошим пунктом. Якби вина була на нашій команді... А так, прецеденту немає. Тут ситуація форс-мажорна і УЄФА не повинен був приймати таке неправильне рішення, - цитує Федецького "Футбол NEWS".

Читайте также: Йожеф Сабо: "УЕФА по сборной Украины принял неправильное решение, но в футболе есть честные люди"
Популярные новости