Генсек УАФ: "Рішення щодо матчу Швейцарія - Україна ми отримаємо до завтрашнього ранку"

2636 25.11 2020   16:38
haberturk.com

Минулого тижня УЄФА скасував матч Ліги націй між Швейцарією та Україною через спалах коронавірусу в команді Андрія Шевченка. Дане рішення організація ухвалила через вирок місцевої влади посадити "жовто-синіх" на карантин.

Сьогодні ж апеляційний комітет УЄФА розглянув дану справу в онлайн-режимі, вислухавши аргументи обох сторін. Вердикт організації повинен бути винесений сьогодні ввечері або ж завтра. Варіантів розвитку подій кілька - технічна поразка однієї з команд, перенесення гри на іншу дату або ж визначення результату матчу з допомогою жереба. В інтерв'ю Футбол NEWS генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький розповів про хід справи.

"У нас була досить глибока дискусія. Було півтори години дебатів - це досить багато. Всі сторони були обізнані. Була глибока, юридична дискусія. Як пообіцяв сьогоднішній глава апеляційного комітету, рішення ми отримаємо до завтрашнього ранку. Рішення може бути оскаржене в Лозанні".

Відзначимо, що без урахування поєдинку в Люцерні Україна випереджає Швейцарію на три бали і в їх дуелі повинна була визначитися команда, яка б отримала пониження в класі. До слова, переможцем квартету А4 стала Іспанія, яка розгромила вдома німців (6:0).

Популярные новости