Менеджер збірної України: "Не було жодної необхідності в екстреній евакуації динамівців"

1902 15.11 2020   19:27
Фото - УАФ

Старший менеджер збірної України Олексій Таргонський у коментарі пресслужбі УАФ розповів про організацію чартеру для інфікованих гравців національної команди.

- Одразу після того, як тест на COVID-19 виявився позитивним у п’яти представників збірної України, ми з’ясували процедуру, за якою збірники могли бути доставлені додому.

Для початку слід було дочекатися дозволу місцевої влади на те, щоб інфіковані особи залишили територію Німеччини. У день гри, 14 листопада, представник місцевої влади Лейпцига повідомив, що дозвіл отримано, і хлопці мають залишити країну до найближчого понеділка. Українська асоціація футболу одразу ж замовила 180-місний літак "Ембраєр", який із дотриманням медичного протоколу був готовий перевезти збірників до Києва.

Паралельно з нами сконтактувався англійський "Вест Хем", який повідомив, що бере на себе організацію доставки свого гравця, Андрія Ярмоленка, безпосередньо до Лондона. Ярмоленко, до слова, вилетів до Лондона сьогодні в першій половині дня, як і представник "Шахтаря" Віктор Коваленко на чартері, організованому УАФ, до Києва.

Разом із Віктором мали летіти й три динамівці — Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та Вадим Комардін. Ми запланували виліт на ранок неділі, аби хлопці спокійно подивилися у своїх готельних номерах матч Німеччина — Україна, а не їхали в аеропорт пізньої ночі, як, власне, і сталося. Необхідності екстрено евакуювати динамівців у суботу вночі не було жодної, - сказав Таргонський.

Читайте также: Збірна України: особливе відновлення Малиновського та Зінченко, тести, та шлях до Люцерну

Читайте также: "Динамо": "Игорь Суркис самостоятельно организовал возвращение заболевших на COVID-19 игроков сборной домой"

Популярные новости