Артем Кравець: "Знаю тренерський підхід Реброва - "Динамо" буде нелегко"

1864 06.10 2020   16:12
Фото - Денис Руденко, Footboom

Артем Кравець в інтерв`ю Футбол 24 розповів про "Динамо" та бажання повернутися до збірної України.

– Я не помилюся, якщо скажу, що ви ставите собі за мету повернутися у збірну України і зіграти на Євро-2020?

– Так, звичайно. Я це озвучував. У мене є така ціль, у мене є така мрія. Думаю, це реально: якщо постійно грати в основі клубу, демонструвати хороший рівень футболу, то це буде оцінено тренерським штабом. Все у руках кожного футболіста. Однозначно.

– Перед матчами проти Франції, Німеччини та Іспанії наша збірна потерпає від кадрових проблем, Шахтар узагалі відчепили від заявки. Поклавши руку на серце, зізнайтеся, чи очікували ви на виклик від Андрія Миколайовича вже зараз?

– (Усміхається) Я не буду вдаватися у подробиці. Якщо знадоблюся тренерському штабу, то я готовий допомогти – зараз або на наступних зборах. Щодо цього не сильно думаю і заморочуюся. Буде виклик – приїду і допоможу збірній.

– Поїхавши з Києва, ви не приховуєте, що продовжуєте стежити за виступами Динамо. Як оціните результати жеребкування ЛЧ для столичного клубу?

– Звичайно, що за Динамо я стежу і стежитиму – це однозначно. У суперниках – команди дуже хороші, імениті. Проти Ювентуса і Барселони буде непросто, але я сподіваюся, що для молодих футболістів це стане величезним стрибком у плані досвіду. Це повинно посприяти їхньому футбольному розвитку.

Читайте также: Кравца и Шахова могут довызвать в сборную Украины

Дуже інтригує суперництво із Ференцварошем. Із задоволенням перегляну ці матчі, адже знаю тренерський підхід Сергія Реброва. Динамо буде нелегко. Ліга чемпіонів стане великим святом для українських вболівальників. Тим паче, вже дозволили присутність певної кількості глядачів на трибунах. Сподіваюся, їх буде ще більше, і вони власними очима глянуть на європейських грандів.

Маю надію, що за Динамо у цьому турнірі не буде соромно. Навпаки – Київ покаже гідну гру і дасть бій кожному супернику.

– Вже багато років ви з дружиною займаєтеся благодійністю. Чи відклався у спогадах якийсь особливий, зворушливий випадок?

– Знаєте, такі історії, звичайно, є. Але не хотів би розповідати про них. Це особисті історії людей.

Саме зараз я трішки менше уваги приділяю, цим займається моя дружина Аня. Але однозначно щомісяця ми намагаємося допомагати. Комусь вдається допомогти, комусь – не дуже. Проте ми продовжуємо це робити.

Повинна бути людська позиція. Якщо у нас є можливість допомогти, то чому б ні? Сподіваюся, що інші візьмуть із нас приклад і добрих справ стане ще більше.

Популярные новости