Андрій Шевченко оголосив склад збірної України на жовтневі матчі з Францією, Німеччиною та Іспанією

5491 21.09 2020   18:50
Фото - Getty Images

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко оголосив список гравців, викликаних для підготовки та участі в матчах, що відбудуться в першій половині жовтня.

У реєстрі — 28 виконавців. Роман Безус визначений наставником як резерв збірної, з якого він може бути переведений до основного складу в разі проблем зі здоров'ям у когось з основної когорти.

Серед викликаних — один новачок. Це — захисник Євген Чеберко, який цього літа підписав контракт з австрійським ЛАСКом. До того 22-річний оборонець упродовж трьох років виступав у складі луганської "Зорі". За юнацькі та молодіжну збірну України Чеберко провів загалом 39 ігор.

Другий цього року збір національна команда розпочне 5 жовтня.

Після зустрічі в аеропорту Бориспіль збірна відразу вилетить до Парижа, де до неї приєднаються гравці, що виступають в іноземних чемпіонатах. За два дні після прильоту, 7 жовтня, синьо-жовті зіграють на "Стад де Франс" у Сен-Дені товариський матч із Францією. Наступного ж після гри дня українці повернуться до Києва, де проведуть решту часу до завершення збору. На 10-е та 13 жовтня у столиці нашої держави призначено два матчі головної команди країни в Лізі націй УЄФА — проти Німеччини та Іспанії відповідно. Обидва поєдинки відбудуться на НСК "Олімпійський".

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Пятов ("Шахтар"), Андрій Лунін ("Реал", Іспанія), Георгій Бущан ("Динамо").

Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Сергій Болбат, (усі — "Шахтар"), Віталій Миколенко, Олександр Караваєв (обидва — "Динамо"), Едуард Соболь ("Брюгге", Бельгія), Богдан Михайліченко ("Андерлехт", Бельгія), Євген Чеберко (ЛАСК, Австрія), Ігор Пластун ("Гент", Бельгія).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко ("Вест Хем", Англія), Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Марлос, Віктор Коваленко (усі — "Шахтар"), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (усі — "Динамо"), Руслан Маліновський ("Аталанта", Італія), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Євген Макаренко ("Кортрейк", Бельгія), Ігор Харатін ("Ференцварош", Угорщина).

Нападники: Роман Яремчук ("Гент", Бельгія), Жуніор Мораес ("Шахтар"), Владислав Супряга ("Динамо").

Резерв: Роман Безус ("Гент", Бельгія).

Читайте также: Ліга націй. Графік матчів збірної України та її суперників у 2020 році

Источник: УАФ
Популярные новости