Андрій Павелко: "Наступний крок - повернення вболівальників на міжнародні матчі наших клубів і збірних"

1841 11.09 2020   10:22
Фото - Денис Руденко, Footboom

Президент УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці в Facebook поділився актуальною інформацією щодо повернення вболівальників на трибуни стадіонів.

- За останні півтора місяці нам вдалося повернути глядачів на трибуни в матчах УПЛ, Першої і Другої ліги - там де це дозволяє епідеміологічна ситуація. Наступний крок - повернення вболівальників на міжнародні матчі наших клубів і національних збірних. Для цього також необхідне окреме рішення МОЗ. Після тривалих консультацій ми надіслали відповідний запит і отримали позитивну відповідь від міністра Максима Степанова. За що я йому дуже вдячний!

Тепер чекаємо успішного проведення тестового матчу з глядачами за Суперкубок УЄФА, який відбудеться в Будапешті 24 вересня. Якщо все пройде добре, на що ми всі дуже сподіваємось, то найвірогідніше наступний етап — погодження УЄФА з національними асоціаціями проведення з глядачами матчів єврокубків та поєдинків національних збірних. За умови, що в країні це дозволяє епідеміологічна ситуація та є відповідне рішення органів влади.

Зараз наші клуби "Шахтар", "Динамо", "Зоря", "Десна" і "Колос" готуються до перших своїх матчів у єврокубках сезону-2020/21 і перспектива виступів в Лізі чемпіонів і Лізі Європи за підтримки трибун для них дуже важлива. Надзвичайно важливою є активна підтримка вболівальників і для наших збірних. Насамперед для головної команди, яка 10-го та 13 жовтня зіграє два надскладні матчі проти Німеччини і Іспанії на НСК "Олімпійський". Тому ми робимо все можливе, щоб і збірні, і наші клуби вже найближчим часом отримали цю підтримку, а наші вболівальники могли знову насолоджуватися улюбленим футболом на стадіонах! – зазначив Андрій Павелко.

Читайте также: Победители общего зачета Конкурса прогнозов чемпионата Англии 2019-2020
Популярные новости