Щоденники збірної України. День сьомий (Відео)

2134 02.09 2020   08:23
Официальный сайт УАФ

Пресслужба УАФ пропонує увазі вболівальників черговий "Щоденник збірної України" - вже сьомий. Зазначимо, національна команда продовжує підготовку до матчу Ліги Націй зі Швейцарією (3 вересня).

Нагадаємо, 1 вересня збірна України прибула до Львова. У складі команди на даний момент — 28 гравців. До "молодіжки" було відправлено Олександра Сироту. Усі інші продовжують претендувати на місце в заявці на гру зі Швейцарією. Одразу з летовища хлопці виїхали до свого традиційного розташування в столиці Галичини — "Гранд-готелю".

2 вересня "синьо-жовті" весь день проведуть у готелі, аби уникнути будь-яких контактів із зовнішнім середовищем. А ввечері, о 18:30, відбудеться офіційна передматчева прес-конференція за участю головного тренера збірної Андрія Шевченка та її капітана Андрія Пятова. Після цього головна команда України проведе офіційне тренування на газоні "Арени Львів", перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників мас-медіа. Через карантинні обмеження представники ЗМІ зможуть поспостерігати за частиною заняття лише з медіа-трибуни.

Читайте также: Збірна України: команда прибула до Львова, представники команди в повному складі здали третій ПЛР-тест
Популярные новости