Валерій Заваров: "Батько сильно переживав через прощання зі збірною України"

3125 22.07 2020   14:26
Денис Руденко, Footboom

Валерій Заваров – син екс-гравця "Динамо", та тренера збірної України Олександра Заварова, в інтерв’ю football24.ua розповів про те, чому закінчив кар’єру в 26 років та про емоції батька після завершення роботи в національній команді.

– Валерію, що вас сьогодні пов’язує з футболом?

– Відверто кажучи, тільки те, що я періодично зустрічаюся з друзями і ми бігаємо для себе, для душі. Також допомагаю товаришу Роману Коршикову, екс-футболісту Зорі та Арсенала, який займається дитячим футболом. Організовуємо турніри, розвиваємо цей напрямок.

– Не шкодуєте, що не вдалося у футболі повторити шлях батька?

– Олександр Заваров такий єдиний і неповторний. У мене була своя дорога. Попри те, що у футболі я не досягнув значних результатів, ні про що не шкодую. Футбол і так дав мені багато. Крім того, у мене прекрасна дружина, з якою ми у шлюбі вже 12 років. Зараз у нас двоє дітей, я займаюся бізнесом, володію двома ресторанами. Чи хотів би я повернутися у футбол? Як вже казав, повноцінно з ним я не розлучався. Одного дня, можливо, я повернуся у великий футбол.

- У 2016-му Олександр Заваров несподівано пішов із тренерського штабу Михайла Фоменка. Як батько переживав цей неприємний епізод?

Читайте также: Сборная Швейцарии примет Украину в Люцерне

– Ми кілька разів обговорювали цю ситуацію з татом. Все, що можу сказати виключно від себе – це несправедливо. Батько віддавався цій роботі, сильно переживав через прощання зі збірною. Як на мене, це неправильно.

Популярные новости