Андрій Павелко: "Є ідея організувати безкоштовні сімейні сектори на домашніх матчах національної збірної"

1286 21.02 2020   19:33
Денис Руденко, Footboom

Президент УАФ Андрій Павелко розповів про ідею сімейних секторів на деяких матчах національної збірної України.

"До першого, історичного, матчу УПЛ з використанням системи VAR залишився лише один день. Але, окрім застосування новітньої технології, поєдинок ФК "Динамо" Київ - ФК "Ворскла" Полтава стане особливим і в іншому.

Вперше матч, який має відбутися без глядачів, зможуть відвідати лише діти. У супроводі відповідальних дорослих, звичайно, але це виключно з міркувань безпеки для юних шанувальників футболу. Відповідна норма міститься в Регламенті проведення змагань УЄФА і за моєї ініціативи такий пункт нещодавно з’явився і в Регламенті інфраструктури та заходів безпеки проведення змагань УАФ. Це надзвичайно велика відповідальність для клубу-господаря, але і чудова нагода подарувати діткам свято футболу, а футболістам — необхідну підтримку на трибунах.

В зв’язку з цим в мене народилась ще одна цікава ідея: організувати безкоштовні сімейні сектори для вболівальників на домашніх матчах національної збірної. Це буде чудовий стимул для батьків приводити свою малечу на стадіон і разом підтримувати головну команду країни. Звичайно, кількість місць в таких секторах буде обмежена, а всі деталі їх організації пізніше будуть опубліковані на офіційних ресурсах УАФ. Сімейні сектори з’являться вже на найближчих домашніх матчах збірної, які відбудуться 26 травня в Харкові проти Кіпру, 2 червня в Києві проти Північної Ірландії і 7 червня у Львові проти збірної Ізраїлю. Запрошую клуби УПЛ розглянути можливість організації таких секторів і на їх домашніх матчах в чемпіонаті України. Це чудовий інструмент для популяризації футболу та заохочення цілих сімей до походів на стадіони в різних містах України", - написав Павелко у себе в Facebook.

Популярные новости