Роман Безус: "Щось виходило, щось ні, але головне, що ми перемогли"

2726 14.11 2019   21:21
Фото - Михаил Козелко, Footboom

Сьогодні Україна змогла вирвати перемогу у Естонії в самій кінцівці товариського матчу. Єдиний гол записав на свій рахунок Роман Безус. Хавбек Гента в інтерв'ю програмі "Головна команда" прокоментував гру збірної України.

- Радий зіграти в матчі за збірну і забити переможний м'яч. Я грав трохи на іншій позиції, але був задоволений самим фактом виходу. Думаю, що тренери багато спробували, вийшли нові гравці. Щось виходило, щось ні, але головне, що ми перемогли. Сьогодні в першому таймі було більше моментів, деякі не реалізували. Але ми грали у свій футбол.

Я думаю, гравці завжди виходять на гру з великим серцем на будь-яку гру. Ми вже привчили вболівальників, що результат і гра будуть гарними. Тренер говорив перед грою про це. Кожен гравець, який приїжджає в збірну, вважає себе важливим гравцем команди. Я б не ділив на основу і не основу. Звичайно, у нас є кістяк, але іноді хтось випадає і ми чекаємо на свій шанс.

Я вдячний Андрію Миколайовичу, оскільки раніше я менше грав і в клубі були деякі проблеми. Він мені подзвонив і підтримав, щоб я не турбувався і продовжив роботу. Тепер у мене в клубі налагодилося і я знову отримав виклик в збірну.

Атмосфера дуже класна, був заповнений стадіон. В кінці навіть були феєрверки. Прекрасно, що у людей свято. Деякі люди не можуть завжди їздити до Києва чи Львова, тому вони сьогодні могли прийти на нашу гру і все побачити, - приводить слова Безуса сайт ТК "Футбол 1/2".

Читайте также: Украина - Эстония 1:0. Гол Романа Безуса (Видео)

Популярные новости