Володимир Заставний: "Пепе, Семеду, Діас не сподівалися, що Миколенко буде вирізати пас"

2161 15.10 2019   20:46
Фото - Михаила Козелко, Footboom

Захисник "Руху" Володимир Заставний поділився своїми враженнями з клубною прес-службою після історичної перемоги збірної України над Португалією (2:1).

- Матч проти Португалії був бездоганним. Я давно не бачив такої гри. Поєдинок із сербами у Львові був також хорошим у виконанні нашої команди, але тоді наші хлопці спіймали кураж й діяли на контратаках, а в протистоянні із чинними чемпіонами Європи продемонстрували дуже сильну командну гру, як в обороні, так і в атаці.

Тим більше, ми майже 20 хвилин грали в меншості й оборонялися, як один спільний механізм. Дуже сподобалася гра. Якщо головна команда країни буде показувати таку гру й надалі, то майбутнє в національної дружини дуже велике.

Коли забивали другий гол пройшла фантастична передача від Миколенка. Гадаю, ніхто з португальців не очікував на неї. Такі захисники, як Пепе, Семеду, Діас, попри їхній клас не сподівалися, що в тій ситуації Миколенко буде вирізати пас.

У грі нашої збірної з’явилася солідність. Велику роль у цих результатах зіграв фактор згуртованості. Усі були, як одне ціле. Це надзвичайно важлива заслуга тренерського штабу. Хтось десь може не встигнути в тому чи іншому епізоді, але партнери по команді одразу страхують. Усі б’ються до останньої хвилини.

Читайте также: Іван Брікнер: "Пенальті у матчі з Португалією справедливий, адже м’яч влучив у руку"

Головна команда країни зробила великий крок вперед, адже вийшла на Євро. Там вони руки точно опускати не будуть. Гадаю, гра збірної буде ще кращою на єврофорумі, - сказав Заставний.

Популярные новости