Іван Брікнер: "Пенальті у матчі з Португалією справедливий, адже м’яч влучив у руку"

1593 15.10 2019   20:27
Фото - ФК "Рух"

Півзахисник "Руху" Іван Брікнер поділився своїми враженнями з клубною прес-службою після історичної перемоги збірної України над Португалією (2:1).

- Наші хлопці – великі молодці. Вони витерпіли вдесятьох останні хвилини гри з португальцями. Звичайно, вкінці могли ще пропустити, але щастить, як то кажуть, сильнішим. Гадаю, що пенальті також справедливе, адже м’яч влучив у руку.

Що важливо, "блакитно-жовта" дружина навчилася на високому рівні протистояти топ-збірним завдяки організації гри. Гравці стараються виходити з оборони в атаку через короткий пас, а ще вчора наші збірники показали вольові бійцівські якості. Не можна виділити когось одного, адже вся команда продемонструвала класну гру й билася за результат.

Якщо аналізувати весь кваліфікаційний етап, то все видно у турнірній таблиці. За весь відбір збірна України пропустила лише два м’ячі. Це дуже вагомий показник. Роль Андрія Шевченка в команді колосальна: гра поставлена на класний рівень і що найголовніше - є результат, - сказав Брікнер.

Читайте также: Іван Калюжний: "Матч збірної України проти Португалії – космос"

Популярные новости