Іван Калюжний: "Матч збірної України проти Португалії – космос"

1443 15.10 2019   19:59
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Півзахисник "Руху" Іван Калюжний поділився своїми враженнями з клубною прес-службою після історичної перемоги збірної України над Португалією (2:1).

- Всі хлопці зіграли дуже класно. Давненько я не відчував таких емоцій і не отримував такого задоволення від футболу. А якщо врахувати той факт, що ми грали проти чинних чемпіонів Європи, то це взагалі щось фантастичне. Ніхто із підопічних Андрія Шевченка не випав з гри, а всі, хто виходив на заміну лише підсилили гру. Матч проти Португалії – космос.

Я щасливий, що був присутній на стадіоні. Там вирували такі емоції, що важко передати словами. Стадіон був забитий під зав’язку, усі підтримували дуже сильно нашу збірну. Гадаю, це передалося футболістам головної команди країни й допомогло їм. На "Олімпійському" не було байдужих людей. Все було на дуже високому рівні. Вже у першому таймі на табло світилося 2:0, і наша збірна могла ще забивати. Люди на трибунах божеволіли від щастя.

Андрій Шевечнко дуже змінив гру збірної. Можна сказати, що навіть проти португальців Україна зіграла на класі. При 2:0 ми контролювали м’яч, а Роналду і компанія без м’яча просто переміщувалися по полю. Ніхто з наших хлопців не хвилювався. У них з’явилася впевненість, що вони такі ж футболісти, як ті, хто навпроти них. Навіть індивідуально футболісти збірної України були сильнішими. Зараз дивитися матчі збірної – одне задоволення.

Якщо головна команда країни показуватиме таку гру на Євро, то є усі шанси добратися й до фіналу тому, що показують дуже виважену гру, - сказав Калюжний.

Популярные новости