Ігор Циганик: "Існує велика ймовірність, що вболівальники, які куплять білети на матч Україна – Португалія з рук у спекулянтів, не потраплять на стадіон"

2033 24.09 2019   17:31
Олександр Осипов

Відомий журналіст Ігор Циганик в авторській програмі "Циганик Live" поділився інформацією стосовно реалізації білетів на центральній матч відбору Евро-2020 Україна – Португалія, який відбудеться на НСК "Олімпійський".

- Зараз дуже великий ажіотаж щодо квитків на цей поєдинок. Я закликаю всіх купувати квитки виключно офіційно. Розкажу вам невеличку історію. Влітку я був на поєдинку Україна – Сербія. Так ось, зараз іменні квитки ти повинен підтвердити під час проходження контролю перед грою. Але деякі люди, не чесні на руку, які купували квитки під різними прізвищами, даними, а потім перепродавали… Так ось на поєдинок Україна – Сербія майже півтори тисячі квитків були анульовані!

Тобто люди, які купили квитки з рук і переплатили – вони не потрапили на гру.

Я намагався глибоко розібратися в даній темі. Зараз іде велика атака перекупів на сайт де продають ці квитки. Вже зараз пропонують квитки втричі дорожче ніж номінал. Але я вас хочу попередити, якщо ви навіть придбаєте такий квиток, є великий ризик, що ви не потрапите на гру. НСК вміщує близько 70 тисяч, доводилось чути, що всіх перевірити не встигнуть. Можливо, але в такому випадку ви все одно дуже ризикуєте. Щоб потрапити на стадіон по іменному квитку ви повинні мати хоча б копію паспорта – ці дані будуть перевірятися. Тому закликаю купувати білети лише в офіційних місцях продажу.

Перекупи на даному етапі намагаються зробити все, щоб сайт, на якому продають квитки, покласти і прості люди не мали можливості туди потрапити. Спекулянтам, які раніше на білетах заробляли великі гроші, не підходить історія з іменними квитками. Цей бізнес може лягти.

Популярные новости