Мирон Маркевич: "Це була найкраща гра збірної України при Шевченко"

4124 08.06 2019   23:16
Фото - Михаил Козелко, Footboom

Голова Комітету збірних команд Української асоціації футболу Мирон Маркевич поділився враженнями від матчу кваліфікації Евро-2020 Україна - Сербія (5:0).

- Це була найкраща гра збірної України при Шевченко. Ніхто такого результату не очікував. Вірили в перемогу, але таке спрогнозувати було важко. Вирішальним, на мій погляд, став другий гол. Після нього, за великим рахунком, все стало ясно. За день до гри я переглядав матч Португалія – ​​Сербія, так там була зовсім інша команда. А то, що ми побачили вчора ... Серби виявилися просто не готові до тієї гри, яку їм запропонували. І наші хлопці змусили їх просто догравати.

Але зараз потрібно трохи ейфорію зменшити, тому як з Люксембургом буде зовсім інша гра. Абсолютно інша. Команда буде стояти позаду, шукати свої шанси, і пробити ту оборону – дай боже, щоб у нас вийшло. Серби постійно оголювали фланги, тому ніхто не повертався, і тому все було дуже легко. А ось в понеділок ... Ясно, що Сербія і Люксембург – трохи різні за класом. Але команда стане ззаду, і нам буде дуже непросто, - зазначив Маркевич в коментарі Сьогодні.

Читайте также: "Отлично сработано, парни", - Шевченко похвалил сборную за матч с Сербией

Популярные новости