Footboom у таборі збірної: страшна промова Шевченка, сльози тата Яремчука і нова прикмета Зінченка

7633 08.06 2019   20:10

Аргентино-ямайський рахунок гри у Львові спричинив ядерний вибух у суспільстві. Навіть сліпі захоплюються голами Циганкова і Коноплянки, а п'яні алігофрени видають аналітику по тактиці команди Шевченка у поєдинку з Сербією.

Із чого ж насправді скалдається успіх гри, яку тепер називають "найкращою за 10 років"? З дрібниць.

І це не тільки мотиваціна промова Шевченка в роздягальні. Я був присутній, мені навіть було страшно чути, що говорив Андрій, перелякалися і дехто з хлопців. Проте заряд спрацював.

І це не лише нова прикмета Зінченка не спілкуватися ні з ким під час гри, а ходити собі окремо в навушниках на морозі. Так, як тут показано:

Важливіше те, що ранні збори для легіонерів.провели лиш ми, серби знехтували такою нагодою, хоча більшість їхніх грачів не мали практики на мить матчу вже понад два тижні. В результаті у нас Коноплянка, наприклад, набрав форму, в тому числі і фізичну, а у них Йович навпаки, форму втратив.

Яремчук отримав психологічного допінга, коли забив два голи Дніпрові у спарингу (а для цього форварда саме стан психіки часто вирішальний, він емоційно залежна людина) і проявив злість, жагу до голу. Навіть тато на трибуні плакав, він такого Яремчука і хоче бачити.

А Тадич натомість втратив хист, і після моральних переживань за програний півфінал ЛЧ та вигране золото чемпу Нідерландів засів у психологічну яму.

Руслан Малиновський мав час 13 днів для того, щоби викинути з голови клубні моделі, і заавтоматизувати схематику, яку пропонують йому в збірній. А Максимович з Ляличем у відмінності побудови клуб-збірна так і не врубилися. Може саме часу не мали?

І можливо найкорисніше для себе серед всіх час провели динамівці Києва. Шапаренко, Шепелев, Миколенко, Циганков - вони відчутно скучили за винахідливими, різноманітними і компактними тренуваннями Шевченка і Мальдери, ці юні хлопці були як ніхто віддані справі, уважно слухали наставника, допрацьовували все до кінця і навіть залишалися після зайнять на полі. В результаті Циганков показав свої найкращі здібності у атаці вільного простору з м'ячем та без м'яча, а Миколенко створив комфорт на лівому фланзі для Коноплянки, який став найкращим в атакувальних діях серед обох команд, лиш ударів у нього по воротях 7, решта показників також високі.

Це ексклюзивне хронологічне відео того, що відбувалося у вечір після гри. Хлопцям, що не брали участі у бенефісі Шевченко влаштував тренування на полі Арени-Львів одразу після матчу. Ну і практично всі не спали того вечора до пізньої ночі - футболістів розривали, розтягували, вичавлювали, випитували, зірками відчули себе всі без виключення. Львів дуже пишається своєю статистикою: у 17 поєдинках збірна виграла 15 разів при двох нічиїх у товариських матчах. Є у цього міста магія.

Популярные новости