Новини з табору збірної України: ще один іменинник та емоційна розрядка

1294 03.06 2019   16:55
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Усе менше днів залишається до першого із двох відбірних матчів Євро-2020 — проти Сербії. Відповідно й підготовка національної команди входить у найбільш відповідальну фазу.

Початок робочого тижня, підсумком якого стане результат кваліфікаційного матчу в п'ятницю, синьо-жовті зустріли в тому ж ритмі, в якому завершили попередній, — у режимі дворазових тренувань.

Третій іменинник поспіль

На ранковій установці головний тренер команди Андрій Шевченко привітав з ювілеєм Артема Кравця, якому сьогодні виповнилося 30 років. Досвідчений нападник довершив своєрідний парад іменинників, яких у період із 1-го по 3 червня у збірній — саме троє. Наступним стане Марлос — йому в день гри із сербами виповниться 31.

Фото Павла Кубанова

Емоційна розрядка

При насиченості підготовки дуже важливо не переборщити, а тому ранкове заняття розпочалося з набору вправ, які дозволили гравцям скинути психологічне та фізичне навантаження, що накопичилося за ці дні. Влучити з ходу м’ячем у поперечину з відстані двох метрів або ж жонглювати м’ячем, тримаючись за руки в колі партнерів, — усе це сприяє емоційній перезарядці та додає настрою.

Фото Павла Кубанова

Зрештою, розважальний момент якщо й присутній, то лише упродовж короткого часу. А далі — знову наполеглива й кропітка робота. Тактика, ігрові зв’язки, структура — поняття, добре знайомі всім у національній команді. Сьогодні вранці тренери працювали із захисними та атакувальними ланками окремо. Вечір принесе об’єднання ігрових зусиль усієї команди на стадіоні "Металіст".

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Фото Павла Кубанова

Источник: УАФ
Популярные новости