Footboom у таборі збірної: несподівана поява Зінченка і 8-ма лунка Малиновського

2313 29.05 2019   10:04

Якби збірна України існувала у такому вигляді як зараз, це було би все одно дуже цікаво. Сполучення легіонерів та гравців молодіжної збірної настільки контрасне, що воно ще більше підкреслює індивідуальність зірок і відповідно скромність статистів. Коли на початку тренування Шевченко привітав із днем народження Артема Козака із Арсеналу, половина старожилів питала одна одного, а звідки цей чувак?

Це не значить, що у самому власне футболі була дідівщина. Зайняття проходили можливо навіть динамічніше, ніж зазвичай, у молоді повно сил та енергії. Навіть Руслан Ротань підключився до вправ, це вперше за чотири дні перебування в таборі.

Станом на вечір вівторка з гольф-клубі Superior у Харкові зібрався майже весь кулак активістів команди. На місці саркастичний Ярмоленко, говіркий Зінченко, веселун Коноплянка і невгамовний Малиновський. Зінченко став першим, хто з'явився непомітно і несподівано, він виринув уже в їдальні, уникнув зустрічі з камерами і диктофонами, як це заведено зазвичай.

Цих чотирьох уже достатньо, щоби атмосфера уже була насиченою. До того ж в усіх формальних і розважальних процесах бере участь Олександр Гливінський, не просто аташе, а символ колективу.

Малиновський, Коноплянка залучили Мар'яна Шведа до гри у міні-гольф на полі з 8-мома лунками. Один, хто програє, повинен був скотитися з голи бревном. Цю каскадерську дію довелося виконати... (див. відос)

Дні дедалі стають довшими, кількість подій зростає. Тренування, прогулянки, розминки, теорія, тренажерна зала, активний відпочинок. У середу на гібридну команду чекає перший тренувальний спаринг з переможцем Першої Ліги Дніпром-1.

Популярные новости