Footboom у таборі збірної: нове життя Ярмоли, проблеми Петряка і молодь з круглими очима

3597 27.05 2019   08:15

Незвичний, дивний початок зборів нацкоманди цього травня. За два тижні перед грою у Львові гравці почали групками з'їжджатися у Харків. При чому особовий склад прибулих теж оригінальний - всім відомі легіонери з крутого закордону плюс хлопці молодіжної команди, що вперше бачать все, і зокрема зблизька зірок.

Ось вони, ноунейми на ресепції готелю Superior:

Керує хлопцями тренер U-21 Руслан Ротань. Вчорашнього (це буквально) партнера по команді тепер всім належить називати по-батькові Петрович, Руслан ходить скрізь з блокнотом, і таке враження, він один знає за іменами молодих хлопців, які закликані тимчасово скласти компанію на зборах гравцям основи головної команди. Сидять ці юнаки в ідальні всі разом, тихо, від них не чути і пари з вус, коли хтось хоче звернутися до молодшого, то використовує "Ей!", "Друже!" або "Малий!". Андрій Ярмоленко, прийнаймні, саме так покликав "малого" стати з ним у тенісбол. У пацика затремтіли ноги, він став до сітки разом з Ярмолою і Шевою))) (див. нижче у відосі)

Ми всі давно (вже скоро півроку) не бачили Ярмолу в дії. Він очевидно скучив за м'ячем, адже лиш нещодавно розпочав тренування у Вест Гемі. Проте грач (див правила нової/старої вимови для слова "гравець") явно ще важкий, я зробив коротку хронологію першого дня Андрія на зборах.

Зовні з края поля мені особисто здалося, що найкраща підготовка зараз у Івана Петряка. Він теж пропустив кінцівку сезону в себе в Угорщині але не через травму - там конфліктна ситуація при його переході з Ференцвароша до конкурента Віди. Петрячкові уже наклали багато лайна на голову, проте він тримає удар. А після народження дитини то взагалі весь час посміхається - щасливий татусь.

Петряк був присутній на пологах і тримав дружину за руку. Він мені розказав у ліфті. Взагалі, перші дні зборів - то час бурхливого спілкування. Я походив із камерою, познімав хто, з ким і про що говорить. Зокрема, і Петряка теж зафільмував, він жалівся Ротаневі на клопіт з Ребровим.

Шевченко традиційно взяв активну гральну участь у більшості вправ, познався із легіонерами, розтлумачив правила новачкам. Він окремо провів бесіди з кількома гравцями. А в грі у теніс-бол протистояв разом з Ярмолою і "малим" Коноплянці з Безусом + "Ей". Саме тут Коно виконав першу на зборах бісиклету.

А перед приїздом Шевченка тимчасовий альтернативний штаб збірної кілька годин очолював Сашко Гливінський, всіма улюблений львівський спікер, що зараз працює як прес-аташе. Ось, погляньте, якого він мав переконливого вигляду на лаві, як Кварцяний, їй бо!!!

Популярные новости