Андрій Шевченко: "В Андрія Ярмоленка вільний графік роботи"

1915 26.05 2019   20:20
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Головний тренер збірної України Андрій Ярмоленко прокоментува виклик Андрія Ярмоленка до лав національної команди в рамках підготовки до матчів із Сербією та Люксембургом.

"В Андрія — вільний графік роботи. Після шести місяців відсутності через травму найважливіше завдання для нього — відновитися. Він лише розпочав цей процес, тому ніхто не буде форсувати його підготовку. В Андрія на тренуваннях свої завдання. Сьогодні він пограв трохи нейтральним, подивимося, як відреагує його нога, і після цього вже будемо приймати рішення щодо його подальшої роботи. Думаю, хлопцеві треба дати спокій у цей момент. Дуже добре, що Ярмоленко приєднався до нас. Він допоможе й психологічно, адже є досвідченим гравцем, який давно в команді, має величезний авторитет і є справжнім професіоналом. Те, що він тут із нами зараз, — психологічно важливо напередодні найближчих двох ігор", - цитує Шевченка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, матчі збірної України в рамках відбору до Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу відбудуться, відповідно, 7 та 10 червня у Львові.

Читайте также: Перше тренування Андрія Ярмоленка, який повернувся після травми до збірної (Відео)

Популярные новости