Ігор Циганик: "У мене таке враження, що проти команди Шевченка йде війна"

1778 27.03 2019   16:09

Відомий вітчизняний журналіст, ведучий програми "Про футбол" Ігор Циганик на своїй конференції в YouTube прокоментував активність в португальських ЗМІ щодо натуралізації бразильця Жуніора Мораєса.

- Якщо юридично підходити до цього питання – жодних проблем немає. Чинне законодавство дозволяє бути відсутнім на території держави 183 дні в сумі на рік.

Португальські ЗМІ просто хочуть здійняти бучу. Побаламутять, та й забудуть. У мене таке враження, що проти команди Шевченка йде війна. Можливо, не так в Україні, як за її межами. А може хтось в середині намагається баламутити, щоб потім закинути Шевченку, що в нього не все виходить у збірній. Є люди, які певно дуже зрадіють успіху. 4 очки – це хороший результат. Особливо перед домашніми матчами проти Сербії та Люксембургу.

Читайте также: Віктор Вацко: "В Люксембурзі самі вирішили порахувати дні, проведені Мораєсом в Україні, чи хтось підказав?"

Відрядження в Китай не можна вважати приватною справою, це відрядження. Контракт із київським клубом у нього не призупинявся, він не закінчувався. Дивно, що така ситуація взагалі виникла. Я сумніваюся, що португальські журналісти рахували дні. Чи взагалі, хтось знає, хто такий Жуніор Мораєс, скільки він прожив в Україні, скільки був поза межами, скільки зіграв в Україні. Хтось повинен був вкласти у їхні вуха. А хто? Це цікаве питання. У мене внутрішнє переконання, що хтось працює проти команди Шевченка, - вважає Циганик.

Популярные новости