Footboom у таборі збірної: договірняк з Роналду

3540 23.03 2019   11:21

Нічия України в Португалії обійшлася без голів, натомість навколо неї було достатньо веселих або загадкових подій.

Зазвичай після гри, коли відомий результат, мало кого цікавлять події, що передували тому. Проте якщо ви хочете відчути напруження, коли ти їдеш у логово чемпіонів Европи, відчути атмосферу знаменитого стадіону, коли виходиш на нього першим, то я маю, що запропонувати. Це відео - прибуття на "Да Луж" очима гравців збірної.

Коли стадіон заповнився, я хотів порахувати грубо, скільки на трибунах наших. А там трохи було, адже до Лісабона прилетіли не лише із Великої Британії, Австрії, Сербії, Аргентини, Німеччини та Швеції, а і з України. На цьому загальному фото можна побачити банери українських регіонів та організацій, що виставити свої штики на цю гру. Якщо ви зможете очима прикинути кількість фанатів у цьому секторі, то можна сміливо множити на 2, це буде відповідати загальні кількості наших у той вечір на арені.

Португальська преса, ясно, не дала правильного прогнозу на стартовий склад України, проте окремо випендрилася столичка газета Record, яка поруч з цілком реалістичним складом дала у переліку запасних Коваленка, якого відсіяли ще в Києві, легендарного Івана Петряка (взагалі не викликали), Ярмоленка, котрий півроку не грає через травму. Ну і одразу двох Кравців. Першого, тому що він справді в запасі, а другого, імовірно, Василя, тому що він зараз грає в Ла Лізі. Це я так собі міркую)

Після гри у трансляції матчу, яка уже не йшла в телевізори, проте досі виконувалася на стадіоні, показали мене, як я даю пітюню Роналду. Відверто сказати, я не хотів, щоби це бачили, проте тепер уже можна сказати. У нас з Роні був договірняк. Він нам віддає очко (один бал), а я за свої гроші купую шампунь Clear Men. Все зрослося, хоч особисто мені то не дуже вигідно)

Караваєв у роздягальні в перерві поєдинку сидів з нашатирною ваткою, так сильно йому зациділи по голові. Я, чесно сказати, думав, він на другий тайм не вийде. А Сашко іще й довше всіх відповідав на запитання преси після гри. Він залізяка.

Ви вслухалися у запитання, які ставили Зінченку наші журналісти? Топ-рівень, приємно мати справу, згода?))

Не знаю, звідки вони знайомі, проте тренер воротарів України Педро Хара хвилини півтори обіймався з Пепе, як тато із сином. Я не встиг його розпитати, зроблю це в Люксембургу.

І наостанок я взяв фотоапарата зробити кілька знакових фото. Перше - це Жуніор Мораєс великим пальцем показує на надпис на спині: "Слава Україні!" Як кажуть, то "ватний пукан на розрив".

Друге - Роналду, справді великий гравець, він часто не йде з поля без виконання соціяльної місії, цього разу була зустріч з хлопчиком, обмежених здатностей, якому Роні присвятив час просто на полі. Дуже цивілізовано і відзначте, то - після невдалого поєдинку.

Фото, яке зазвичай знімають на українських стадіонах. Тепер і в Португалії: люди з банерами, на яких прохання до Коноплянки віддати їм футболку. Коно популярний, як ніхто у команді. Навіть у Лісабоні.

І останнє атмосферне фото - Шева сидить один у порожній тренерській кімнаті підтрибунки стадіону "Да Луж" та відповідає на смс-ки. Він останнім вийшов, одразу після мене. Це був справді його день, хоча переважно тренер і залишався у тіні подій на полі та навколо нього.

Популярные новости