Як збірна України провела перше тренування перед Лігою націй (Фото)

3360 04.09 2018   13:18

Збірна України провела перше тренування на вересневому зборі перед стартом у Лізі націй. Заняття відбулися на НТК ім. В. Баннікова, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Перше заняття на зборі традиційно має свою специфіку. Виконавці прибувають у розташування команди з різним рівнем ігрової втоми, що вимагає від тренерського штабу коригування навантаження. Відтак після загальної розминки команда розділилася на дві частини. Футболісти, які напередодні провели матчі за свої клуби, продовжили виконувати відновлювальні вправи з тренером із фізпідготовки Іваном Баштовим, а виконавці, які грали раніше або не були задіяні в поєдинках, виконували тактичні та ігрові вправи. Згодом перша група збірників взяла участь в ігрових серіях, а друга виконувала удари по воротах. Через дефіцит часу, тренерський штаб одразу ж почав працювати на втілення тактичних задумів.

Цікавий момент — гравці вперше випробували новий м’яч, виготовлений спеціально для матчів Ліги націй УЄФА. Частина збірників влаштувала змагання із влучання в поперечину, і варто зазначити, що доволі багато з них продемонстрували влучність. Після вечері за планом було перше теоретичне заняття на зборі.

Нагадаємо, у вересні збірна України зіграє в Лізі націй на виїзді проти Чехії (6 вересня, о 21.45) та вдома проти Словаччини (9 вересня о 16.00 у Львові). Також сьогодні, о 17.45, на НСК "Олімпійський" відбудеться відкрите тренування збірної та презентація нової форми.

Читайте также: Источник: Александр Шовковский стал помощником Андрея Шевченко и уже представлен игрокам сборной Украины

Популярные новости