Збірна України: Ярмоленко та Лук’янчук - в процесі

1882 26.05 2018   08:23
Официальный сайт ФФУ

Збірна України продовжує підготовку до товариських матчів з Марокко та Албанією. У четвер національна команда тренувалась без головного тренера, інформує прес-служба ФФУ.

25 травня у "синьо-жовтих" було два тренування, що відбулися на стадіоні "Сонячний". Вранці тренерський штаб запропонував гравцям тактичні вправи та відпрацювання ударів по воротах. У цьому занятті, зокрема, взяв участь і Павло Лук’янчук, який приєднався до табору збірної напередодні ввечері.

По обіді до готелю Superior Golf & Spa Resort прибув Андрій Ярмоленко. Минулий збір півзахисник пропустив через травму, тож не приховував радісних емоцій, опинившись у колі давніх друзів. Увечері Ярмоленко разом з усіма присутніми на зборі гравцями взяв участь у тренуванні, яке носило ігровий характер.

Сьогодні, 26 травня, збірна України проведе одне тренування, що заплановане на першу половину дня. Після обіду у команди - відновлювальні процедури. А ввечері суботи "синьо-жовті" зберуться всім колективом для того, щоби переглянути фінал Ліги чемпіонів УЕФА.

Читайте также: Збірна України: з Варшави їде Андрій Ярмоленко
Популярные новости