Збірна України: з Варшави їде Андрій Ярмоленко

4850 25.05 2018   09:59
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Збірна України продовжує підготовку в Харкові, тренуючись на стадіоні "Сонячний". Як вже повідомляв FootBoom, розташування національної команди через травму залишив Ярослав Ракіцький, якого повинен був замінити Павло Лук’янчук.

За інформацією прес-служби ФФУ Павло Лук’янчук прилетів до Харкова вчора ввечері, тому не встиг на вечірнє тренування "синьо-жовтих". Для 22-річного київського динамівця, який другу половину сезону провів в оренді у рівненському "Вересі", це вже другий виклик до головної команди країни. Перший був у жовтні 2017 року: тоді Павло тренувався з "націоналкою", але згодом був відряджений до "молодіжки", а тому дебютувати у першій збірній у нього не було нагоди.

Вечірнє заняття збірної було присвячене реалізації навчальних вправ в ігрових серіях. Попрацювавши із хорошою самовіддачею, хлопці вирушили до готелю. Сьогодні, 25 травня, у національної команди два тренування, і обидва відбудуться на полі стадіону "Сонячний".

У п’ятницю вранці розташування синьо-жовтих тимчасово залишить головний тренер Андрій Шевченко, якому в Києві належить повернутися до повноважень амбасадора фіналу Ліги чемпіонів.

25 травня о 14:00 рейсом із Варшави до Харкова прибуде Андрій Ярмоленко, який повертається після американського турне свого клубу — дортмундської "Боруссії". Відтак першим на цьому зборі для Ярмоленка стане вечірнє тренування у п’ятницю.

Читайте также: Збірна України: плани збору та відкрите тренування у Харкові

Популярные новости