Середній вік футболістів, яких викликано на березневі поєдинки, складе 25,4 року

2433 14.03 2018   21:42

На момент першого товариського матчу збірної України у 2018 році середній вік футболістів, яких викликано на березневі поєдинки, складе 25,4 року.

У понеділок, 12 березня Андрій Шевченко оголосив список із 25-ти гравців, яких він викликав на перший у цьому році тренувальний збір національної команди. Нагадаємо, що в його рамках синьо-жовті проведуть дві контрольні зустрічі: 23 березня в іспанській Марбельї зіграють із Саудівською Аравією, а 27-го числа в бельгійському Льєжі — з Японією.

Полярні Лунін і Ротань

Варто зазначити, що серед футболістів, які будуть готуватися до матчів, наймолодшим є голкіпер "Зорі" Андрій Лунін, якому 11 лютого виповнилося лише 19 років.

Найстаршим же виконавцем в обоймі головного тренера залишається 36-річний півзахисник київського "Динамо" Руслан Ротань.

Іменинник Бурда

Узагалі середній вік футболістів команди на момент поєдинку із Саудівською Аравією складе 25,4 року. Правда, по-перше, це з урахуванням травмованих Андрія Ярмоленка (28 років) та Романа Яремчука (22 роки), а по-друге, вже наступного дня після гри з аравійцями захисник "Динамо" Микита Бурда відсвяткує своє 23-річчя.

Читайте также: 15 березня УЄФА почне прийом заявок на квитки на фінал Ліги чемпіонів в Києві

теги: Украина
Популярные новости