Олександр Караваєв: "Раніше у збірній не всім давали шанс"

1130 16.11 2017   13:15
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Гравець "Зорі" та збірної України Олександр Караваев за сприяння офіційного сайту ФФУ відповів на запитання вболівальників. До вашої уваги найбільш цікаві фрагменти інтерв’ю футболіста.

- В збірній України правий захисник більше діє як правий півзахисник, намагається грати на атаку. Це - основа гри збірної України. А в "Зорі" намагаються більше зберегти свої ворота в недоторканності, більше грати від оборони, але, по можливості, теж підключатися вперед. Однак не настільки часто, щоб не з'являлися відкриті зони.

Раніше, щоб потрапити до основного складу або хоча б у запас, потрібно було бути якимось надфутболістом. Не всім давали шанс. А зараз можливостей більше. У тебе може бути один-два-три шанси. Раніше один давали, і якщо не використовував, то все.

На поточний момент, я вважаю найсильнішим гравцем збірної Андрія Ярмоленко. Він є лідером по результативним діям (гол + пас). Також - Євген Коноплянка. Ярмоленко і Коноплянка протягом багатьох років є лідерами збірної, тому що грають в основі на стабільно високому рівні і постійно прогресують.

Читайте также: Александр Караваев: "Мы снова хотим переписать историю луганского клуба"

Популярные новости